PL
KOSMETYKA
Oleje roślinne , pojedyncze (organiczne, virgin, rafinowane, zimnotłoczone) - Kosmetyka

 * oleje organiczne są zgodne ze standardem ECOCERT 


  • Amarant (Rafinowany), INCI: Amaranthus caudatus seed extract, CAS: 223747-79-3
  • Arachid (Rafinowany), INCI: Arachis Hypogaea Oil, CAS: 2228777 / 8002- 03- 7
  • Argania żelazna (Virgin, Rafinowany, organiczny*), INCI: Argania Spinosa Kernel Oil, CAS: 223747-87-3 ; 299184-75-1 
  • Awokado (Virgin, Rafinowany, organiczny*), INCI: Persea gratissima (avocado) oil, CAS: 8024-32-6
  • Babassu (Rafinowany), INCI: Orbignya Oleifera ( Babassu ) Nut Oil, CAS: 91078-92-1
  • Baobab (Virgin), INCI: Adansonia digitata seed oil, CAS: 91745-12-9
  • Batana (Virgin), INCI: Elaeis Oleifera Kernel Oil, CAS: 8002-75-3
  • Cibora jadalna (Rafinowany), INCI: Cyperus esculentus root oil, CAS: 223748-92-3
  • Czarnuszka (Rafinowany), INCI: Nigella sativa (Black cumin) Seed Oil, CAS: 90064-32-7
  • Dzika róża (Virgin, organiczny*, Rafinowany ), INCI: Rosa Canina Fruit Oil, CAS: 84603-93-0
  • Granat (Rafinowany, virgin), INCI: Punica Granatum Seed Oil, CAS: 84961-57-9
  • Jojoba (Virgin, Rafinowany, organiczny*), INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, CAS: 90045-98-0
  • Kiełki kukurydzy (Rafinowany), INCI: Zea Mays Oil, CAS: 8001-30-7
  • Kiwi (Rafinowany), INCI: Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed Oil., CAS: 299184-71-7
  • Krokosz barwierski (Rafinowany), INCI: Carthamus Tinctorius Seed Oil, CAS: 8001-23-8
  • Macadamia (Virgin, organiczny*, Rafinowany), INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil, CAS: 128497-20-1/129811-19-4
  • Mak (Rafinowany), INCI: Papaver Somniferum Seed Oil, CAS: 84650-40-8
  • Masło shea (Virgin, Rafinowany,organiczny*), INCI: Butyrospermum Parkii Oil, CAS: 91080-23-8
  • Meadowfoam (Rafinowany), INCI: Limnanthes alba (Meadowfoam) Seed Oil, CAS: 153065-40-8 
  • Moringa (Virgin), INCI: Moringa oleifera seed oil, CAS: 93165-54-9
  • Nasiona bawełny (Rafinowany), INCI: Gossypium herbaceum Seed Oil, CAS: 8001-29-4
  • Nasiona dyni (Rafinowany), INCI: Cucurbita Pepo Seed Oil, CAS: 8016-49-7 / 89998-03-8
  • Nasiona konopi (Virgin, Rafinowany), INCI: Cannabis Sativa Seed Oil, CAS: 8016-24-8
  • Nasiona winogorna (Rafinowany), INCI: Vitis Vinifera Seed Oil, CAS: 8024-22-4
  • Ogórecznik (Rafinowany), INCI: Borago Officinalis Seed Oil, CAS: 84012-16-8
  • Olej słonecznikowy bogaty w kwas oleinowy (organiczny*), INCI: Helianthus Annuus (Hybrid Sunflower) Seed Oil, CAS: 8001-21-6
  • Olej ze słodkich migdałów (Virgin, Rafinowany, organiczny*), INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9
  • Oliwka (Virgin, organiczny *, Rafinowany), INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, CAS: 8001-25-0
  • Orzech kokosowy (Rafinowany, organiczny*), INCI: Cocos nucifera oil, CAS: 8001-31-8
  • Orzech laskowy (Virgin, Rafinowany ), INCI: Corylus Avellana (Hazel) nut Oil., CAS: 185630-72-2
  • Orzech włoski (Virgin, Rafinowany), INCI: Juglans regia oil, CAS: 8024-09-7
  • Otręby ryżowe (Rafinowany), INCI: Oryza Sativa Bran Oil, CAS: 68553-81-1
  • Palma (Rafinowany, organiczny*), INCI: Elaeis Guineensis Kernel Oil, CAS: 8023-79-8
  • Pestka moreli (Rafinowany, organiczny*), INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil, CAS: 68650-44-2 / 72869-69-3
  • Pestki brzoskwini (Rafinowany), INCI: Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, CAS: 8023-98-1
  • Pestki oliwki (Rafinowany), INCI:Olea Europaea (Olive) seed Oil, CAS: 8001-25-0
  • Pistacja (Rafinowany), INCI: Pistacia vera seed oil, CAS: 90082-81-8
  • Rącznik pospolity (Virgin, Rafinowany), INCI: Ricinus communis oil, CAS: 8001-79-4
  • Rokitnik (Rafinowany), INCI: Hippophae Rhamnoides Oil, CAS: 225234-03-7
  • Rzepak (Rafinowany), INCI: Brassica Campestris Seed Oil, CAS: 8002-13-9 / 90989-79-0
  • Sezam (Rafinowany, organiczny*), INCI: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, CAS: 8008-74-0
  • Siemię lniane (Virgin, Rafinowany), INCI: Linum usitatissimum L. Seed Oil., CAS: 8001-26-1
  • Słonecznik (Rafinowany, organiczny *), INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, CAS: 8001-21-6
  • Soja (Rafinowany, organiczny*), INCI: Glycine Soja (Soybean) Oil, CAS: 8001-22-7
  • Wiesiołek (Virgin, Rafinowany), INCI: Oenothera Biennis Seed Oil, CAS: 90028-66-3
  • Zarodki przenicy (Rafinowany ), INCI: Triti
Newsletter
Kontakt
PHU BARTFARM
ul.Kwiatkówek 11 U
05-085 Kampinos
Tel.: (22) 487 87 42
Magazyn:
Wilkowa Wieś 23
05-084 Leszno
Tel.: (22) 721 07 16
Farmacja i suplementy diety:
d.kucharski@bartfarm.pl, 602 830 836
e.kucharska@bartfarm.pl, 606 757 213
Kosmetyka:
b.hejne@bartfarm.pl, 698 377 223                        
Żywienie zwierząt:
a.kusyk@bartfarm.pl, 882 367 553
© PHU BARTFARM